Ticu Ely Company

Ticu Ely Company

vineri, 22 ianuarie 2016

Vindem garsoniera in Navodari,zona Restaurant Modern








Vindem garsoniera in Navodari,zona Restaurant Modern,etaj 4/4,fara probleme de izolatie,incadrata, imbunatatiri de actualitate,izolata pe exterior,acte in regula pentru vanzare,cadastru,intabulare,etc..va multumim si va invitam sa vizionati!Pretul final se negociaza de comun acord cu proprietarul.

Pret 15.000 Euro COD G486 Pentru mai multe informatii contactati agentia imobiliara TICU ELY COMPANY Navodari
Tel. 0723962051 - Vodafone/WhatsApp sau 0766535513- Telekom Administrator TICULEANU MIHAELA,Ne gasiti in centrul orasului Navodari vis-a-vis de Biserica,langa Fast-Food GINO!   

AGENTIA IMOBILIARA TICU ELY COMPANY vinde casa in Navodari,zona Kaufland!








AGENTIA IMOBILIARA TICU ELY COMPANY vinde casa in Navodari,zona Kaufland,nou construita cu simnt de raspundere cu 2 dormitoare,bucatarie,baie,living de 50 metri,terasa,imbunatatirile sunt de actualitate se observa si in poze,deschiderea este este la strada asfaltata,casa are toate utilitatile trase,gaze,curent,apa,canalizare,acte in regula pentru vanzare,cadastru,intabulare,certificat energetic,etc.,pentru mai multe detalii va asteptam la sediul firmei,va multumim si va invitam sa vizionati!Pretul final se negociaza de comun acord cu proprietarul!Pret 75.000  Euro 

 COD C702

 Pentru mai multe informatii contactati agentia imobiliara TICU ELY COMPANY Navodari
Tel. 0723962051 - Vodafone/WhatsApp sau 0766535513 - Telekom Administrator TICULEANU MIHAELA,Ne gasiti in centrul orasului Navodari vis-a-vis de Biserica,langa Fast-Food GINO! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu